rubrik...

Så var våren tillbaka efter några dagar med snöblandat regn och kyla.
Har varit ute mycket de senaste veckorna, det är synd att jag är så dålig på att fotografera allt vackert ute i naturen! Det går aldrig att få bilderna så fina som det ser ut i verkligheten..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En del "tandempromenader" har det blivit, dom är så söta tillsammans, min prinsessa och lilla L! Svårfotade dock, det går undan hela tiden ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Vårväder!

Har mycket att skriva egentligen, men så fort jag sätter mig vid datorn så försvinner det. Här kommer de senaste dagarna i bilder sålänge!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ut i skogen!

Denna tisdag började ganska segt. Vaknade på fel sida imorse och som grädde på moset så är min terapeut sjuk så det blev ingen träff med henne idag. Det visste jag om sedan tidigare, men det bidrog ändå lite till min grinighet. Så jag låste in mig på rummet och sov bort hela förmiddagen...
   MEN! Vid halv två tog jag mig i kragen, utrustade hunden med halsband och reflexväst och så gav vi oss ut i skogen "på riktigt", vilket var väldigt väldigt länge sedan! Då var det lite sol mellan molnen, och allmänt härligt väder. Hunden var glad, och det smittade av sig på mig som tur var. Oavsett vilken av de långa rundorna man ska gå, så startar det med ca 3 km uppförsbacke. Så benen var möra när vi nådde toppen och det planade ut! Men hemvägen blir ju desto bättre när det nästan enbart går utför ;)
 
 
Ett älgspår i jämförelse med min 39:a!
 
"Hemliga torpet" i trist senvinterskrud
 
Det är rejält kuperat här på Höglandet, syns dock dåligt på bild...
 
Stenbumling delad i ett rakt snitt, av naturen själv
 
Min sessa som helst av allt leker med grankottar, det är livet det!

Göteborg Horse Show

Kan man inte vara på plats själv så får man välja näst bästa alternativet. Nämligen fantastiska svtPlay! Dom sänder live från alla de stora klasserna och därmed kan nördar som jag få följa tävlingarna trots att man inte haft turen att få tag i biljetter till showen. Men nästa år, då ska jag ta mig tusan vara på plats i Göteborg, efter tre års uppehåll!

RSS 2.0