...

Så var man tillbaka på behandlingshemmet efter en mycket intensiv vecka hemma. Men det blev en bra jul, och har hunnit träffa vänner och syskon som är mig väldigt kära. Vovven är med hit nu, skönt att ha henne här!

Nu är det jul igen...

Åker hem på "jullov" idag, har packat och städat och haft mig hela förmiddagen. Fick vara kattvakt inatt, så har sovit rätt bra =) Bortsett från att dom små liven väckte mig kl 05 och ville ha mat, men jag somnade igen sen som tur var.
Nu är det snart bowling som står på schemat, sista gången nu fram till januari. Satsar på revansch big time nu! Har finslipat tekniken och snackat taktik med min lagkompis :P
 
I övrigt så har jag haft väldigt mycket ångest senaste dagarna, fått ta mycket medicin men det har bara tagit udden av skiten. Vet inte riktigt varför ångesten har slagit till så, men det är väl säkert flera olika anledningar, som vanligt.

Update

Efter dryga tre (långa) veckor är jag nu tillbaka på behandligshemmet. Snö och kallt är det, men föredrar det framför allt regn faktiskt. Vovven är fortfarande hos sin tillfälliga familj, hon kommer att följa med mig hit efter permissionen över jul. Och sedan kommer mina kissar förhoppningsvis kunna flytta hit inom en ganska snar framtid. Skulle vara så skönt att ha alla samlade, slippa det dåliga samvetet för katterna.
   Det är med blandade känslor jag är tillbaka här, det är såklart skönt att få träffa alla igen och att ha lite mer frihet än på sjukhuset. Nackdelen är ju att det blir så långt hem till syskonen och vännerna. Men nu är det ju som sagt snart dags för julpermis.
   Dagen idag har varit okej fram till sena eftermiddagen, då fick jag plötsligt en massa ångest. Har tagit tre oxascand nu under kvällen, men dom tar bara udden av det, resten ligger kvar och pyr...
Ska försöka sova relativt snart, hoppas att det blir bättre imorgon.
 
/H

RSS 2.0