25/4-14

Nu är det bara sex dagar kvar tills flyttlasset går! Är så full av förväntan =)
Igår var vi på möte hemma, sista innan flytten. Härligt att få vandra runt på bekanta gator, staden känns mycket mer "hemma" nu än vad den har gjort tidigare!
 
Vädret har varit strålande länge nu, så också idag. Det blev en skogstur nu på kvällen, det är verkligen full fart på alla djur! Fåglar både högt och lågt, fiskarna plaskar runt i gölen, ekorrar som ilar omkring, och så stötte vi på första ormen för i år. En liten huggorm som låg och gottade sig i kvällssolen! Svårt att få riktigt bra bilder när man har en nyfiken hund att hålla koll på, vill inte ha henne huggormsbiten... Men hon är duktig, ligger där jag lagt henne för det mesta =)
 
 
 
 
 
 
 
 

Är så glad så glad så glad

Nu är det bestämt! Det blir flytt i månadsskiftet april/maj, helt fantastiskt underbart ska det bli! Nu ska det bara samordnas och organiseras med flytthjälp, inte det lättaste, men det kommer ordna sig =) Det enda jag kommer sakna här är min terapeut och några av klienterna, men annars så ska det bli så himla skönt att få lämna detta ställe!! Tror inte att någon annan kan förstå hur härligt det känns =)
  Och som om inte det var nog, i början av juni har jag blivit bjuden på en resa till Kreta av pappa, det blir min lillebror och jag som åker med, ingen annan av syskonen har möjlighet. Men det ska också blir helt underbart, jag har under mitt 27-åriga liv aldrig varit på solsemester, så himla spännande! Detta kan ju inte bli annat än bra =)
 
Och så ännu fler vårbilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ännu fler bilder från sjön

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big News

Jag har skaffat boende på hemmaplan! 
Kanske inte det allra mest optimala om man ser till läget, men på övriga plan så tror jag att det kommer bli bra! Och framförallt känns det helt underbart att tiden här på behandlingshemmet nu faktiskt har ett slut, det gör hela situationen mer hanterbar. Har en riktigt bra magkänsla, och mitt mående som på sista tiden dalat är nu påväg uppåt igen =)
  Annars så är det relativt lugnt här just nu. Jag har sedan en tid haft ordentligt ont i ryggen, är ganska säker på att det är ischiasnerven som är i kläm och det gör ont konstant. Var hos läkaren, men han avfärdade mig som missbrukare och sa åt mig att återkomma om det inte gått över på några veckor. Så jag får gå och ha ont! Nu har jag kunnat sova om nätterna igen i alla fall, det var ett tag som det inte gick pga smärtan, men nu fungerar det som sagt och det är väl det viktigaste.
  Nu är det snart dags för promenad med min fina G och lilla L =)
 
 
 

RSS 2.0